RSS

Såna är vi i Norra B

19 Aug

Inlagt 19 augusti 2011

Jag köar i grönsaksståndet nedanför tunnelbanan. En svennetant från A-laget står framför mig i kön med en ask jordgubbar. Den skriver vi väl upp, säger den unga syrianska försäljaren. Ja, den skriver jag upp hemma, säger tanten och kilar glad iväg med sin kartong. Hon betalar väl aldrig, muttrar någon bakom mig. Nä, jag brukar ge till henne, säger försäljaren och ler blygt. ♥ Norra Botkyrka.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 19 augusti, 2011 i 145 Norra B

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: