RSS

Föreläsningar

Inspelade föreläsningar

Mina youtube-föreläsningar finns i youtubekanalen Folkrörelse på arbetsplatsen

Om folkrörelse på arbetsplatsen:
Del 1, Snacka ihop er, vänder sig direkt till vemsomhelst som jobbar eller kommer att jobba någonstans. Det handlar om att hålla ihop på jobbet och agera tillsammans när det behövs. Ca 14 min lång.
Del 2, Gummibandet, handlar om hur det lokala facket kan jobba för att använda och utveckla kollektiv styrka genom öppenhet och medlemsdemokrati. Ca 14 min lång.
Del 3, Hopskrivet, handlar om arbetsplatstidningar och annat skriftligt som kan ha betydelse på arbetsplatsen. Ca 19 min lång.

Om rättigheter i arbetslivet:
Dessa föreläsningar handlar om rättigheter i arbetslivet som finns i avtal och lagar. De riktar sig till personer som inte är så insatta (ännu). Den innehåller mycket fakta och så en del synpunkter från föreläsaren själv – bra som diskussionsunderlag.
Föreläsningen är uppdelad i tre avsnitt, och varje avsnitt är max 18 minuter långt. Den sista delen, om LAS, är inte helt aktuell längre på grund av ändringar i avtal och lagar. 

 

Föreläsningar på plats

Vill du, dina arbetskamrater eller din klubb/förening att jag kommer och snackar för/med er?

Det kan vara ett öppet möte, t.ex. i samarbete med ABF, eller ett internt: Klubbmöte, diskussionsträff, ett inslag i en kurs eller studiecirkel.
Jag brukar inte ta betalt för att föreläsa eftersom jag ser det som en del av mitt fackliga engagemang. Om jag får kostnader för resa behöver jag ersättning för det.

Kontakta mig via hopsnackat (at) gmail.com

 

Kommentarer inaktiverade.

 
%d bloggare gillar detta: